Ha szerződésre van szükségünk - Itt az online segítség!

Hogyha szerződésre van szükségünk, a leggyorsabb és megfizethető megoldás egy szerződésgenerátor használata.
Ha szerződésre van szükségünk, itt az online segítség!

szerzi.hu - A szerződésgenerátor

A Szerzi platform egyik fő szolgáltatása egy szerződésgenerátor üzemeltetése, mely megspórolja a hosszas utánajárást, keresgélést. Nézzük pontosan hogyan is működik ez a szolgáltatás, mi garantálja, hogy megfelelő eredményt kapunk:

A generátor elindítása után a felhasználó strukturált kérdéseket kap, átláthatóan, kategorizálva, ezek megválaszolásából áll össze a szerződés.

Lehetőséget ad cégek, magánszemélyek, egyéb szervezetek korábban megadott adatainak gyors betöltésére.

Figyelmeztet, ha a bevitt adatok formátuma nem helyes. Hiszen az adatok helyessége és pontossága rendkívül fontos tényező.

Figyelmeztet az adatok összefüggésére. Például amennyiben az ingatlan szívességi használati szerződésnél a használtba adás jogalapja tulajdonjog, úgy a tulajdonosnak rendelkeznie kell a szükséges hozzájárulásokkal a társtulajdonosoktól.

Figyelmeztet alapvető problémákat előidéző értékekre. Például, bár egy szerződésben a kiköthető foglaló mértékét törvény nem határozza meg tételesen, a túlzott mértékű foglalót a bíróság mérsékelheti, ezért egy jó szerződés generátor az ilyen esetekben az adatbevitelt korlátozza az Ön érdekében.

Jelzi, hogyha Ügyvédi közreműködés szükséges, vagy ajánlott.

Lehetőséget ad egyedi rendelkezés hozzáadására, strukturáltan.

Könnyen használható

És ami a legfontosabb, ellenőrzi a szerződést. Egy jó szerződés generátor a kérdések megválaszolása alatt, valamint a legvégén, minden esetben, amikor új információt nyújtunk az algoritmusnak, dolgozza ki újra az elejétől a végéig a szerződést. Az sem probléma, ha ez pár másodpercbe kerül.

Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi szállítmányozás - kihívások kora

Nemzetközi szállítmányozás - kihívások kora

Az utóbbi néhány év eseményei számos kihívás elé állították a nemzetközi szállítmányozásban részt vevő piaci szereplőket.

2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

A világ művészetkedvelői megkönnyebbülten fellélegezhetnek: anélkül, hogy elhagynák a házat, mostantól világszerte 2500 múzeumot látogathatnak meg, és ráadásul addig maradhatnak ott, ameddig csak akarnak.

Digitális embereket alkothatunk a MetaHuman Creator segítségével

Valósághű digitális embereket alkothatunk percek alatt

Az idén megjelenő szoftver segítségével teljesen élethű embereket lehet létrehozni a böngészőben.