2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

A világ művészetkedvelői megkönnyebbülten fellélegezhetnek: anélkül, hogy elhagynák a házat, mostantól világszerte 2500 múzeumot látogathatnak meg, és ráadásul addig maradhatnak ott, ameddig csak akarnak.
2500 múzeumot járhatunk végig a Google segítségével

Járt már Firenzében az Uffizi Képtárban, az amszterdami Vang Gogh Múzeumban vagy New York-ban a Modern Művészetek Múzeumában? Most - a korlátozott mozgásszabadság ellenére is - lehetősége van ezt megtenni anélkül, hogy ki kellene mozdulnia lakásából. A Google Art&Culture lehetőséget ad arra, hogy online utazzon világszerte. 2500 múzeumba enged betekintést, lehetővé téve az egyes művek előtt történő hosszú ácsorgást, valamint a Google Street View-hoz hasonló virtuális túrákat a kiállítótermeken keresztül.

Ezen kívül elérhető számos modern és részletes információ az egyes alkotásokról és a kiállított művészről. Letölthetjük az ingyenes Art&Culture appot is, amely további ajtókat nyit meg előttünk.

A Google 2500 múzeummal dolgozik együtt, beleértve a párizsi Musée d'Orsay-t, a New York-i Guggenheim Múzeumot, a londoni British Museum-ot és a Holland Rijksmuseum-ot, de szimfonikus zenekarok, operák és színházi darabok, valamint állatkertek is felfedezhetők a platformon keresztül.

Kapcsolódó cikkek

Shein divat webáruház, a fast fashion óriás

Shein - a fast fashion óriás

A Shein nevű fast-fashion webáruház darabjait az amerikai és az európai nők is kedvelik. Már a tőzsdén is ott vannak.

Hatékony home office iroda berendezése kis térben

Hatékony home office iroda berendezése kis térben

Érdekel, hogyan alakíthatsz ki otthon hatékony és praktikus home office irodát? Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire figyelj, ha otthonról dolgozol!

Amikor eltakar a virtuális valóság: megérkezett a “diminished reality”

Amikor eltakar a virtuális valóság: megérkezett a “diminished reality”

Virtuális szemüvegpróbára és lakberendezési tervekhez is használhatjuk.