Valósághű digitális embereket alkothatunk percek alatt

A MetaHuman Creator nevű program segítségével különösebb szaktudás nélkül hozhatunk létre teljesen valósághű modelleket.
Digitális embereket alkothatunk a MetaHuman Creator segítségével

Valódi emberi vonásokkal, még a ráncokat is kedvünk szerint formálva hozhatunk létre az a hús-vér emberekre megszólalásig hasonló digitális karaktereket az Epic Games által fejlesztett programmal. Fotórealisztikus alkotások születhetnek a grafikai szoftver segítségével, ami a böngészőkből lesz elérhető.Ez a lehetőség jóval lerövidíti a korábbi munkafolyamatokat, amikor egy-egy drágább játék esetén például valódi színészekről mintázzák a karaktereket, hiszen ezek összetett műveletek, amik komoly szaktudást és technikai hátteret igényelnek.Ezzel szemben ez az innovatív technológia gyakorlatilag bárki számára elérhetővé teszi az alkotás lehetőség, aminek során a szereplők minden jellegzetességét mi alakíthatjuk. A testalkat, az arc, a mozgások mind finoman hangolhatóak, ezzel pedig az olyan kisebb játékfejlesztő stúdiókat is versenybe hozhatja a projekt, amiknek korábban elképzelhetetlen lett volna a porondra lépés. A szoftverről készült videónak köszönhetően a fent leírtakról saját szemünkkel is meggyőződhetünk.

Kapcsolódó cikkek

Banán-konzol lehet a jövő új játékeszköze

A jövő konzolai akár a gyümölcskosárból is kikerülhetnek

Legalábbis, ha a japán tech óriás kissé bizarr ötleteit vesszük figyelembe.

Közvetlenül a fülünkben hallhatjuk a fordítást egy új okoseszköz segítségével

Közvetlenül a fülünkben hallhatjuk a fordítást egy új okoseszköz segítségével

Az egyre fejlődő algoritmusoknak és az 5G-s internetkapcsolatnak hála hamarosan bárhol, bármikor megérthetjük az idegen nyelveket.

A digitális dokumentumoké a jövő az egészségügyben

A digitális dokumentumoké a jövő az egészségügyben

Vészhelyzetben a leghasznosabbak a könnyen megosztható adatok.