MWC 2021 - a barcelonai mobilkommunikációs vásár

Az MWC Barcelona a világ legbefolyásosabb kiállítása a mobilkommunikációs ipar számára. 2019-ben akár 2400 kiállító, 8000 vezérigazgató és a mobilipar legfontosabb döntéshozóinak 59% -a gyűlt össze itt. És most visszatér 2021-hez! Ez az a hely, ahol fontos kapcsolatokat hozhatnak létre a mobilkommunikációs iparág résztvevői!
MWC Barcelona 2021 - hozzuk a legfrissebb híreket!

Az MWC neve az évek során alakult ki. Eredete egy 1987-ben Brüsszelben megrendezett "Pan Europe Digital Cellular Radio" (a GSM mobil rendszer eredeti munkaneve) üzleti konferenciájára vezethető vissza.

A "GSM World Congress" elnevezést először 1990-ben használták, amikor az eseményt Rómában tartották. A következő néhány évben az esemény minden alkalommal egy új városba költözött, Nizzán, Berlinen, Lisszabonon, Athénon és Madridon át, majd 1996-ban Cannes-ban indult. Az eseményt Cannes-ban tartották egymást követő 10 évben, a név 2003-tól a "3GSM World Congress" lett.

2006-ban az esemény a Fira de Montjuic-ban került megrendezésre Barcelonában, a "Mobile World Congress" elnevezéssel először a 2008-as eseménynél találkozunk. 2011-ben a GSMA hosszú távú megállapodást jelentett be az esemény 2023-ig tartó barcelonai házigazdájaként.

A rendező, GSMA kiterjesztette az MWC márkát két másik szakkiállításra Sanghajban (Kína) (MWC Shanghai) és Los Angelesben (Egyesült Államok) (MWC Los Angeles, korábban MWC Americas), de a brand neve továbbra is a barcelonai eseményt jelenti.

Hogy hol szállj meg? Barcelonai hotelekről itt olvashatsz, az árakat megnézni, és szállásfoglalást intézni pedig a Booking.com -on tudod.

Kapcsolódó cikkek

A 2021-es év legjobb okostelefonjai

A 2021-es év legjobb okostelefonjai

Akad konkurenciája bőven a Samsung Galaxy S21-nek! Teszteltük a piac legjobb 5G-s telefonjait!

Elektromos autók - digitális forradalom az autóiparban

Elektromos autók - digitális forradalom az autóiparban

Az autókat számítógép működteti, panorámaképernyős kijelzőkkel vezéreljük a jövőben, és byte-okat tankolunk.