MWC 2022 - a barcelonai mobilkommunikációs vásár

Az MWC Barcelona a világ legbefolyásosabb kiállítása a mobilkommunikációs ipar számára. 2019-ben 2400 kiállító, 8000 vezérigazgató és a mobilipar legfontosabb döntéshozóinak 59%-a gyűlt össze itt. Ez az a hely, ahol fontos kapcsolatokat hozhatnak létre a mobilkommunikációs iparág résztvevői!
MWC Barcelona 2022 - hozzuk a legfrissebb híreket!

Az MWC neve az évek során alakult ki. Eredete egy 1987-ben Brüsszelben megrendezett "Pan Europe Digital Cellular Radio" (a GSM mobil rendszer eredeti munkaneve) üzleti konferenciájára vezethető vissza.

A "GSM World Congress" elnevezést először 1990-ben használták, amikor az eseményt Rómában tartották. A következő néhány évben az esemény minden alkalommal egy új városba költözött, Nizzán, Berlinen, Lisszabonon, Athénon és Madridon át, majd 1996-ban Cannes-ban indult. Az eseményt Cannes-ban tartották egymást követő 10 évben, a név 2003-tól a "3GSM World Congress" lett.

2006-ban az esemény a Fira de Montjuic-ban került megrendezésre Barcelonában, a "Mobile World Congress" elnevezéssel először a 2008-as eseménynél találkozunk. A GSMA hosszú távú megállapodást jelentett be az esemény 2023-ig tartó barcelonai házigazdájaként.

A rendező, GSMA kiterjesztette az MWC márkát két másik szakkiállításra Sanghajban (Kína) (MWC Shanghai) és Los Angelesben (Egyesült Államok) (MWC Los Angeles, korábban MWC Americas), de a brand neve továbbra is a barcelonai eseményt jelenti.

Hogy hol szállj meg? Barcelonai hotelekről itt olvashatsz, az árakat megnézni, és szállásfoglalást intézni pedig a Booking.com -on tudod.

Érdemes egyszer a W Barcelona-ban megszállnod, ilyen jó kilátás Dubaiban sincs!

Kapcsolódó cikkek

Mire figyeljünk elektromos roller vásárlásakor?

Mire figyeljünk elektromos roller vásárlásakor?

Elárasztották az utcákat az egykor lábbal hajtós gyermekjátékok elektromos változatai, amelyek használata és a velük való közlekedés egyáltalán nem gyermekjáték!

Az év legjobb okostelefonjai

Az év legjobb okostelefonjai

Akad konkurenciája bőven a Samsung Galaxy S21-nek! Teszteltük a piac legjobb 5G-s telefonjait!

Lenovo Ideapad Gaming 3 laptop - teszteltük

Lenovo Ideapad Gaming 3 laptop - teszteltük

Jóllehet már nyakunkon az új generáció, ám még ennek dacára sem mehetünk el szó nélkül az olyan nagyágyúk mellett, amelyek az előző érát már önmagukban véve is masszívan definiálták kiváló ár-érték arányukkal.